torsdag, augusti 17, 2006

Stadsvandring och fotboll

Kom precis hem efter en fotbollsmatch med min nya rumskamrat Brent och ett gäng andra studenter. På campus finns 3-4 upplysta fotbollsplaner med konstgräs som man kan gå och lattja på när man vill. Tror de släcker någon gång efter midnatt. Här finns det resurser...
T ex finns det bussar som åker runt hela campus och kommer med 10-15 minuters intervall. När bussarna slutar gå vid midnatt så kan man ringa så hämtar de upp en med bil istället och kör en dit man vill, åtminstone fram till 02 eller 03. De har även ett grymt stort toppklass träningscenter som man kan träna gratis på. Där finns gym och simhall (där hölls tävlingarna i OS -96), och ett antal idrottshallar.
I dag har vi inte gjort så mycket annat än tagit en tripp till stan (eller en del av den som vi blev rekommenderade av andra studenter här). Inte särskilt bra. Tror det finns bättre ställen.
Lyckades fixa en kurs till, även om det inte var riktigt vad jag tänkt. Har i alla fall fulltid nu. Efter den 25e är det nämligen kört för att göra förändringar. Hoppas på att få byta den, men väntar besked via mejl.
Imorgon ska vi ut på utflykt med Internationella huset, så jag kommer inte kunna skriva på ett par dagar. Ska bli kul att få lära känna dem. De flesta har flyttat in idag.