måndag, juli 31, 2006

Sista veckan på jobbet

Så var man inne på sista arbetsveckan. 5 dagar kvar, sen får Coop-tanterna klara sig utan mig. Jobbet har varit helt ok ändå, men det ska bli skönt att få vara lite ledig innan jag åker. Finns ju en del att fixa fortfarande.
Har ändå tagit några steg framåt. Passet är kirrat och inskickat (ska bara behandlas av ambassaden), Har fått CSN beviljat (hade ju blivit rätt jobbigt annars), och jag har fått tillåtelse av AF Bostäder att hyra ut min lägenhet till Leila från Seattle. Till helgen ska jag åka ner till Lund och tömma ur och städa lägenheten också. Kanske hinner med att träffa grabbarna i klassen ute i Ljunghusen också.

14 dagar kvar...

Veckans låt:
Eldkvarn - Största skvallret i stan

tisdag, juli 25, 2006

Amerikanska ambassaden

Nu har jag tagit ännu ett steg framåt och gått igenom den väldigt omfattande och besvärliga processen att söka visum till USA. Tur att Coop-kärringarna inte ringer så värst mycket nu i juli så jag haft möjlighet att fixa allt på arbetstid.
Dessvärre kunde jag inte få något visum på en gång. Mitt pass var lite trasigt, vilket tydligen är jättevanligt med pass utfärdade under den tiden. I övrigt såg allt i min ansökan såg fint ut, så jag skulle få det så fort jag skickat in ett nytt pass. Tiden är knapp så jag hoppas verkligen
att det hinner ordna sig.
Har hunnit få iväg lite papper till CSN och AF Bostäder i Lund också, så nu känns det som att jag bara kan vänta och hoppas.

20 dagar kvar....

Veckans låt:
Everly brothers - So Sad (To Watch Good Love Go Bad)

måndag, juli 17, 2006

Första inlägget

Det börjar dra ihop sig till avresa nu. Finns fortfarande en del att fixa innan jag åker (intervju på ambassaden, hyra ut lägenheten i Lund, m.m.), men förhoppningsvis ska jag hinna få allt klart till den 14e augusti då planet lyfter. Börjar faktiskt bli lite nervös. Har hela tiden tänkt att det är långt kvar, men nu har jag insett hur fort tiden går och att det är mindre än en månad kvar.

Veckans låt:
Frank Sinatra - Love's been good to me