torsdag, april 19, 2007

Fodelsedagar, forsranning och inspelning

Det borjar lida mot sitt slut allt det har. Vi har jobbat hart, och nu den har veckan har vi antligen borjat fa lite lon for modan. Fick tillbaka labbar och presentationer och det var full pott pa alla. 10/10, 10/10, 100/100, 100/100. Da kanns det ju att det ar vart att spendera all tid pa det!

Tavlingen borjar ju narma sig deadline, och forvansvart nog har det varit ganska lugnt den har veckan. Vi har mest pillat med dokumentationen som ar over 100 sidor lang. Vi hade ju ett sa stort forsprang pa implementationen, sa det skulle inte tjana sa mycket till att implementera varenda liten detalj. Forhoppningsvis racker det till en kategoriseger iaf. Har inte hort de senaste uppdateringarna fran labbet, och om det ar nagot annat lag som fatt nagot att funka an. Kan tanka mig att det ar full aktivitet dar nu. Det visar sig helt enkelt.

I ovrigt sa borjar man se ljuset i tunneln i de andra kurserna. Jag har bara en tenta och utover det tre stycken projekt. Det ser ganska bra ut, och vi kommer bli fardiga i tid. Nu nar man borjar se slutet pa terminen kommer man ju direkt in pa fragan, vad hander efterat? Anders fick ett jobb i fredags,, och idag bestamde han sig for att tacka ja. Han stannar har till slutet av augusti. Troligen ska han bo i Janas hus, for fransmannen som har ett rum dar ska aka hem over sommaren. Aven om jag sokt en del har jag inte fatt nagra napp an. Det ar en kille till som ska flytta ut ur samma hus, men han ska visa det for nagon tjej redan till helgen och innan dess lar jag inte fa nagot jobb. Hade varit javligt kul att stanna med dem har i sommar, speciellt om vi kunde bo ihop. Jag borjar anda vanja mig lite vid tanken pa att aka hem ocksa. Det ar fan inte latt. Hittills har man ju haft allt utstakat for sig, de kommande 4 aren ska jag plugga. Har inte behovt fundera sa mycket. Nu ar vi dar, och nu ar det dags att fatta beslut. Fohoppningsvis loser det sig tillslut. Det brukar gora det...

Vad har hant annars? Helena (en av de svenska tjejerna) fyllde ar i veckan, sa i fredags hade de en liten fest for henne. Vi var hemma hos Linda och, det bjods pa god mat och vi hade riktigt trevligt.






Pa lordag morgon akte vi sen upp till Tennessee for lite forsranning. Det var kallt och regnigt, och bade fotter och fingrar var stelfrusna nar vi var klara. Det var riktigt kul anda, och var guide som varit i branschen i 28 ar tog oss ner pa ett utmarkt satt. Han hade jobbat pa samma del av floden i 20 ar, och han hade tagit sig ner med kajak i morkret 10 ggr. Han kande helt enkelt till varenda strom och varenda sten.

Pa kvallen gick vi ut pa the Velvet Room. Inte nagot stalle for mig overhuvudtaget, men Rickard och K-Mag trivdes nog ratt bra. Jag tyckte anda att det var en lyckad kvall, men det var mer for sallskapets an for stallets skull.

Ikvall var vi ute pa restaurang for att Peter och Travis fyllt ar. Jag bestallde lax, men fick ingen potatis. Bara lite gronsaker. Lite konstigt tyckte jag, men jag har val inte forstatt hur det gar till i den stora varlden an. Pa lordag ar det min tur att fylla ar, och da ska vi forst pa ShuteyeRecords Americana Extravaganza. Man betalar 10 dollar i intrade, och sen har de 6 band (bl.a. Little Country Giants) som spelar och fri ol/vin. Sen gar vi till MJQ. Skont att fa bestamma stalle nar man fyller ar!

Pa fredag skulle vi gatt och sett Atlanta Thrashers i slutspelet, men de soporna lyckades inte vinna en anda match sa det blir inget med det. De akte ur i och med att de torskade ikvall. Far val gladjas med Lundqvist och Nylander istallet, och sa kan jag vara med pa Matts avskedsfest innan han drar till Kalifornien. Han har fatt jobb dar pa nagot filmbolag. Ganska coolt.

Vill dessutom gratulera Modo! Antligen fick de vinna guld. Synd bara for Forsberg att han inte fick vara med, for det drojer val 20 ar innan det hander igen. Da lar han ju inte vara med.