tisdag, februari 06, 2007

Plugg, symfoniorkester, biljard, plugg, hitmakeri, plugg och SuperBowl

Antligen fardig med projektet i Mobile design! Det var egentligen bara ett litet projekt som vaxte sig stort och verkligen sog musten ur mig och Anders under veckan som gick. Tappade rakningen pa alla timmar vi lade ner. Fick till det slut iaf, och vi fick spontana applader pa redovisningen idag. Det var ett system for att ringa in och lamna kommentarer pa kurser man last, eller lyssna vad andra tyckt. Ett hjalpmedel for att lattare valja kurser. Ar det nagon galning som ar intresserad kan ni ringa +18773386225 och ange pin 4321 och userid 68774523. Kurser att valja pa CS 4 6 2 0. (cs ar department - uttalas si ess farsan ;-)) eller Management 2250. For att ringa gratis rekommenderar jag VoIPStunt.com

Vi satt med det i stort sett hela slutet av veckan inklusive helgen, men hann med lite skoj anda. I fredags var det konsert pa Ferst Center med Hamburgs Symfoniorkester. Valdigt maktigt. Har aldrig hort den typen av musik live forut. Tyvarr hann jag inte ata efter traningen innan det var dags att ga, sa ni som kanner till mina matproblem kan forsta att jag inte riktigt kunde njuta fullt ut. Holl pa att avlida nar det var slut. Fint att I-House bjuder pa sana grejer sa man far vara lite kulturell.

Efter der var det fest hos Rickard, och han hade lyckats dra dit ett helt gang svenskor till. Jag vet inte var de kommer ifran allihop, men forr eller senare hamnar de i Rickards lagenhet. De skulle ut och dansa, men jag hade inte nagon lust och visste ju att projektet vantade pa lordagen. Darfor gick jag och Devesh och Gopi och spelade biljard istallet. Det blev ganska sent anda, men det var riktigt skoj med biljard.


Pa lordagen kampade vi vidare, och hade fruktansvarda problem. I arlighetens namn tog vi nog fler steg bakat an framat den dagen. Pa kvallen motte jag anda upp med Matt for att spela lite gitarr igen, och han hade snickrat till en grymt bra text som vi gjorde en lat av. Vi blev riktigt nojda med resultatet. Jag forsokte spela in med min nya studio, men stotte pa lite problem med tekniken (las skit bakom rattarna). Forr eller senare far vi ner guldet pa band, och da ska jag lagga upp det at er har.

Efter det var det forfest hos Rickard igen, och de skulle pa Compound. Matt var inte sa sugen pa det, och jag ar inte heller det stallets storsta fan. Istallet traffade vi nagra av hans kompisar pa en bar. En av dem var trummis, och han lovade att lagga trumspar pa den nya hitten. Intressant! Baren lag precis bredvid MJQ, sa Matt och jag gick dit sen.

Pa sondag var det dags att jobba igen. Anders som var klok och gick hem tidigt dagen innan vackte mig vid 10, och det var tungt att ga upp da. Vi satt hela dagen och lyckades till slut losa problemen. Det gjorde ju att vi missade Super Bowl, men vad ska man gora. Indianapolis Colts besegrade Chicago Bears och jag fick se slutet av Purple Rain i Prince' halvtidsshow iaf...

Veckans lat:
J.J. Cale - City Girls