lördag, december 16, 2006

Eftertentafester och svenskfest

Den här veckan har mest handlat om festligheter. Välförtjänt tycker vi efter en tung termin, men svaren får vi inte förrän imorgon. Känns ju bra att vi klarat alla kurser i alla fall. Det har ju inte bara varit studier heller (även om det känns så ibland). Vi har ju hunnit med en hel del skoj också.

I torsdags var vi på Twisting tacos, och i fredags var det svenskfest hemma hos Rickard. Han hade skickat inbjudan till alla svenskar i närheten (som han hittade på resedagboken) och det kom 13-14 stycken. Vi började alltså hemma hos Rickard, och sen gick vi till Loca Luna och dansade. Där mötte några från huset upp också. Mycket trevligt.

På lördagen var jag och Rickard på MJQ efter att ha suttit och surrat i flera timmar hemma hos honom. Vi väntade på Anders, och eventuellt två av de svenska tjejerna från kvälllen innan men ingen av dem kom. Anders var för trött och tjejerna skulle med sina kompisar till en annan klubb, men vi klarade oss fint ändå. Även om det inte var lika mycket folk som förra gången jag var där var det ändå riktigt kul, och när det finns såna där ställen börjar ju till och med jag att tycka om att gå på klubb.

Vi har även bestämt oss för campus-kategorin i tävlingen. Ena killen i vår grupp har lite känningar i den andra campus-gruppen (den enda vi känner till åtminstone), och de skulle till 90% ta familje-kategorin. Speciellt som vi talade om att vi skulle ta campus, och därmed avskräcka dem lite. Ensamma i kategorin, det vore ju helt otroligt...

Har precis packat färdigt här, för imorgon lyfter planet tidigt. Det blir en lång resa. Så jag ska nog gå och lägga mig nu...