söndag, december 03, 2006

Hockey och födelsedagsfest

I torsdags var vi på hockey igen. Toronto Maple Leafs var på besök och fick sig en rejäl omgång av vårt hemmalag. Den här gången var vi ett gäng på kanske 15 st från I-House som gick. Det var en aktivitet med huset, så de bjöd. Även om första perioden var lite seg, så blev det en riktigt bra match tillslut. Thrashers vann med 5-0 och Hossa (som spelade i Mora under lock-outen) gjorde hat-trick. Det firades med att publiken kastade in sina mössor och kepsar på isen.

På fredagen hängde jag med Devesh på en fest på en klubb som två indiska fraternitys ordnat. Det var riktigt mycket folk, så det var lite trångt. Vi hade ganska kul ändå.

Igår fyllde Jana (en tjej vi träffade som varit i Lund på utbyte förra året) år, och hon bjöd oss på fest på MJQ. En klubb jag inte varit på innan, men som jag gärna går tillbaka till. De spelade lite mer gitarrmusik, vilket jag uppskattar mer än all förbannad R'N'B (den äckliga moderna sorten som egentligen borde heta nåt annat) och HipHop som spelas överallt annars.

Nu är det sista rycket i skolan som gäller. Bara tre tentor och två projekt kvar. Sen är det jullov!!! Sista planen är att tågluffa lite här i södern under jullovet. Bara ta en dag i taget och se vart man hamnar. Kan bli intressant.