torsdag, december 14, 2006

Jullov!!!

Så äntligen är allt arbete i skolan färdigt för den här terminen. I natt klockan 02 skickade vi in vårt sista projekt i säkerheten. Sista tentan hade vi i tisdags, och det firade vi hemma hos Henrik på kvällen. Han bjöd på fin middag eftersom han skulle åka hem igår. Han kommer ju inte tillbaka nästa termin, så det var lite adjö och farväl där. Tyvärr får jag erkänna att jag tog ut segern i förskott, för jag var rätt sliten igår och därför kom vi inte igång med projektet förrän vid 20-tiden. Nu är det klart iaf och det ska bli grymt skönt att få vara lite ledig ett par dagar innan det bär iväg hemåt.

Igår fick vi även besked om att båda våra förslag till IMS-tävlingen blivit antagna, och nu måste vi välja ett av dem. Vi får vara lite kalla och ta reda på vilken kategori den andra gruppen väljer. Det vore ju nästan för bra för att vara sant om vi blev ensamma i en kategori. 15 000 dollar, ka-tjing! Tack!

Ser fram emot Moneybrother i Uppsala på torsdag. Bra jobbat Tobbe! Ska bli jävligt kul att ses igen.

1 Comments:

Blogger carin said...

Heja Nisse!
Duktigt jobbat!!
Jag tror nog att det känns vara ett ganska bra beslut du tog när du bestämde dig för ett hembesök till jul, eller hur:))
Ska bli kul att få träffa dig.
Kramar Carin

torsdag, 14 december, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home