tisdag, januari 30, 2007

Hockey och basket

Sa ar det definitivt. Jag har helt och hallet gatt over till den nya datorn, och darmed kommer inlaggen i fortsattningen vara utan de svenska tecknen med ringar och prickar. Jag hoppas ni fattar anda.

Det har varit en ganska lugn vecka. Har varit lite kallt har, och jag har varit lite krasslig och darfor hoppat over traningen. Inte bra, men det ar ju stor risk att det blir varre om man tranar nar man ar sjuk.

Helgen var ratt lugn. I fredags var jag,Devesh och Craig ute och at pa thailandsk restaurang.

I sondags var vi pa hockey igen. Philadelphia Flyers och Peter Forsberg kom till stan. Till var stora forvaning var det slutsalt nar vi kom fram (ganska sent visserligen). Jag och Anders som sa garna ville se Foppa forhandlade ner tva st 70-dollarsbiljetter ner till 40 pa svarta marknaden, men de andra som gick pa matchen som vilken som helst gick hem igen. Surt for dem. Tyvarr var det ingen hojdarmatch, och man kunde se att Forsberg hade ont. Sprutade inte direkt av spelgladje, och gnallde till sig en 2a unsportsmanlike nar han akte ut for hakning ocksa. Tyvarr drog inte Atlanta nytta av den chansen heller. Dromscenariot hade ju varit 5-4 till Atlanta dar Foppa gjorde alla 4 malen for Flyers, men nu var han inte ens inne pa de tva malen de gjorde som rackte till en 2-1 seger. Lite orattvist. Kul med sa mycket folk anda. Publikrekord for sasongen - 18549 pers.

Ikvall var vi tillbaka i Philips Arena och sag Atlanta Hawks (basket for er som undrar) spela mot Orlando Magics. Det var Office of International Education som bjod alla utbytesstudenter, och vi fick riktigt fina platser langt ner pa kortsidan. Hawks, som ar kanda for att vara riktigt daliga, spelade riktigt bra och vann sakert med 93 -83. Stor kontrast mot igar dock. Arenan kandes helt tom nar matchen borjade. Sen i slutet av forsta quartern borjade folk komma, men det var fortfarande lite, och sen i tredje borjade folk ga hem. Jag fattar ingenting, men det sager ju en del om jankarnas syn pa sportevenemang. De ar mer dar for att ata skrapmat, dricka ol och titta pa showerna i reklampauserna. De skiter i matchen, och folk skriker och hejar bara nar de blir tillsagda att gora det pa jumbotronen...


Veckans lat:
Tift Merritt - Still Pretending
(Finns pa sidan under Audio)

2 Comments:

Blogger carin said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

fredag, 02 februari, 2007  
Blogger carin said...

Hej Nisse!
Nog går det att läsa vad du skriver trots prickarnas bortfall!!
Ja, lite längre tid kanske känns som någon blandning av nordiska språken, ganska kul.
Men det är skönt att höra att allt fortfarnade är bra. Du har väl bokat biljetten till Stockholm.
Nu kan du väl sjunga den där underbara sången om att Kärleken fördes oss samman, eller..........
Må så gott Kramar Carin

fredag, 02 februari, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home