tisdag, januari 16, 2007

Ny dator, fest och helgdag

Nu har vi haft långledigt eftersom måndag var MLK day, och det har varit en ganska händelserik helg.

I fredags hade vi det första mötet för tävlingen. Det kommer nog bli en hel del jobb, men jag tror att det kommer bli kul också. Ska bli skönt att få komma igång med det. Efter det var jag och Devesh hem till Steve och spelade lite gitarr innan vi gick till Loca Luna. Meningen var att vi skulle möta upp med Anders och de andra där, men de kom aldrig.

I lördags köpte jag en ny dator. Det blev en HP dv61631od
Det var utsålt nästan överallt, för de vill bli av med de gamla datorerna innan det nya Vista kommer nu i slutet av månaden. Därför fick jag ganska bra pris också. 899 dollar plus skatt. Kommer ju behöva en ny dator för tävlingen. Devesh var snäll och körde mig runt hela stan för att hitta den, så jag bjöd honom på köttbullar och lingondricka på IKEA sen. Första gången för honom, och han tyckte om det. Såklart!

På kvällen var vi ut på MJQ, och det blev en galen lång natt (kom hem vid 07). Sov länge på söndagen, och sen ringde Jana (hon som varit en termin i Lund) och frågade om vi ville hänga med dem ut och äta. Det var ju väldigt snällt av henne. Det var hon och hennes pojkvän, två kompisar till dem, Anders, Karl-Magnus och jag. De två kompisarna bodde ihop, så jag trodde att de var ett par, men Anders trodde han var bög. Det framgick inte riktigt till 100%, hehe). Efter maten åkte vi hem till Jana och spelade spel och hade riktigt trevligt. Vi gick inte hem förrän vid 02-tiden. Det andra "paret" bjöd hem oss på fredag på husfest, så det kan bli skoj. Då ska vi nog kunna ta reda på hur det verkligen ligger till också...

I går var det då alltså ledigt från skolan. Fick inte mycket gjort mer än ett bokklubbsmöte och lite innebandy på kvällen.

Grattis Mor på födelsedagen!

Veckans låt:
Beatles - Across the Universe

7 Comments:

Blogger Per said...

Klokt av dig att köpa en bra dator inför vårspurten och tävlingen som förmodligen kräver både bra dator och skarp hjärna. Den kan ju med hårt arbete ränta sig :)))

onsdag, 17 januari, 2007  
Blogger carin said...

Du måste skriva om fredagsbjudningen inom kort, låter så spännande vad det kan var(haha).
Sköt im dig-
Kram carin

torsdag, 18 januari, 2007  
Blogger jerome ken said...

123.hp.com/dj3735

måndag, 11 mars, 2019  
Blogger milo kith said...

123.hp.com/envy7820

tisdag, 12 mars, 2019  
Blogger Franklin said...

123.hp.com/setup 2623

lördag, 23 mars, 2019  
Blogger williamssam said...

hp deskjet 2600 driver, hp officejet 5258 driver, hp deskjet 2652 drivers, hp printer driver.

onsdag, 04 mars, 2020  
Blogger dhanuish said...

ecommerce development services
CRM development company

lördag, 19 juni, 2021  

Skicka en kommentar

<< Home